fbpx
Skip to main content

Awards

270 de oameni, reprezentanți ai ONG-urilor din România au fost invitați în data de 10 octombrie 2018 la București la Gala Fundației Vodafone România. În cadrul evenimentului au fost premiate 4 ONG-uri pentru patru domenii de activitate: sănătate, educație, servicii sociale și voluntariat și pe lângă acestea câțiva oameni deosebiți, care au primit individual Premiul special.

Fundația Mihai Neșu a fost nominalizată pentru categoria servicii sociale și a primit "Trofeul binelui" pentru activitatea demarată în parteneriat cu Fundația Vodafone România în cadrul celor 3 proiecte:
- Therasuit Therapy și Tobii 
- Hidroterapie pentru copii cu dizabilități neuromotorii
- Mașina adaptată pentru persoane cu dizabilități

Dedicăm "Trofeul binelui" copiilor și adulților cu dizabilități și tuturor oamenilor care fac bine acolo unde sunt.

 

Mihai Neşu a primit Trofeul “Liderul care schimbă lumea “în cadrul Galei Comunității Bihorene, care s-a desfăşurat la Oradea în luna decembrie a anului 2018. Mulţumim celor care l-au nominalizat, juriului care a hotărât decernarea și organizatorilor pentru întâmpinarea emoţionantă. 

În cadrul discursului Mihai Neşu a mulţumit familiei, prietenilor, echipei fundaţiei şi oamenilor de acasă care îl sprijină în acţiunile sale caritabile.