TO-2.jpg

Angajăm psihopedagog special/logoped

 Căutăm un terapeut dedicat, absolvent al specializării de Psihopedagogie specială sau Logopedie, pentru program part-time ( 4h/zi ) dornic să lucreze cu copiii cu dizabilități neuromotorii, copiii cu autism și sindrom Down. Programul se desfășoară în Oradea, în intervalul orar 16.00-20.00, la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie,  înființat de Mihai Neșu în regim caritabil.  

Continuați lectura

IMG_8067.jpg

București, 31 Martie 2018 – Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport a pus în vânzare biletele pentru evenimentul caritabil care va avea loc pe data de 26 mai, de la ora 16:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

Evenimentul își propune și să readucă în atenție o altă față a fotbalului, a bucuriei, a spiritului de echipă și a solidarității pentru o cauză umană.

Tichetele de acces, disponibile în număr de aproximativ 11.000 se vor vinde în două tranșe și o parte din ele se găsesc deja pe site-ul Fundației Mihai Neșu pentru cei care nu sunt din Oradea.

De luni 2 aprilie, vor putea fi cumpărate de la mall-urile Crișul Shopping Center și Era Shopping Park, ambele din Oradea, iar în zilele următoare și de la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola.

 

Continuați lectura

therasuit-29.jpg

 "Cel mai fericit om e acela ce face fericiți un număr cât mai mare de oameni" Tolstoi

Prin completarea formularului 230 la punctul I, semnarea lui ca și contribuabil și depunerea la sediul ANAF din orașul de domiciliu (cel trecut în buletin) sau trimiterea lui la adresa fundației, puteți contribui activ la susținerea celor 80 de copii cu dizabilității care fac terapii în cadrul Centrului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea.

Având în vedere că întreținerea Centrului de recuperare Sfântul Nectarie necesită un buget ce depășește 7000 euro/lună avem mare nevoie în continuare de sprijinul tuturor. Formularul 230 poate fi descărcat de pe siteul nostru, aici. 

Continuați lectura

Uniti pt Mihai nou

În data de 26 mai, pe Stadionul Iuliu Bodola, va avea loc la Oradea a doua ediție a evenimentului dedicat lui Mihai Neșu personal, organizat de Asociația George Ogăraru. Așteptăm publicul orădean în număr cât mai mare, dar invităm cu mare drag oameni din toată țara.

Rugăm locuitorii Oradiei să achiziționeze bilete din cele 3 locații: Carrefour Era, Crișul Shopping Center și Stadionul Iuliu Bodola, unde vor gasi bilete dupa ora 13.00 în mall-uri și după ora 14.00 la stadion. În caz că ați comandat deja biletele online, vă rugăm să vă asigurați că ați lăsat acasă pe cineva pentru preluarea lor, pentru că altfel biletele se intorc la București și Asociația plătește transportul dus-întors.

Începând de astăzi, 31 martie, dăm startul pentru achiziţionarea biletelor online pentru persoanele din afara Oradiei. Cumpăraţi acum:

Continuați lectura

 • Telefon:

  0721 366 252
 • Program cu publicul:

  Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
 • E-Mail:

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Adresa:

  str. Dimitrie Cantemir nr.39, Oradea
 • Banca Transilvania

  Sucursala Oradea
  IBAN RO63BTRLRONCRT0246793101 - cont în Lei
  IBAN RO13BTRLEURCRT0246793101 - cont în Euro
  BIC - Swift BTRLRO22
  IBAN RO17BTRLUSDCRT0246793101 - cont în USD

Newsletter

captcha 

 
Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate Mihai Neșu Foundation
Web design realizat de Weblike PRO