Cumpără biletul Uniți pentru Mihai - 26 mai 2018, Oradea

Uniti pt Mihai nou

În data de 26 mai, pe Stadionul Iuliu Bodola, va avea loc la Oradea a doua ediție a evenimentului dedicat lui Mihai Neșu personal, organizat de Asociația George Ogăraru. Așteptăm publicul orădean în număr cât mai mare, dar invităm cu mare drag oameni din toată țara.

Rugăm locuitorii Oradiei să achiziționeze bilete din cele 3 locații: Carrefour Era, Crișul Shopping Center și Stadionul Iuliu Bodola, unde vor gasi bilete dupa ora 13.00 în mall-uri și după ora 14.00 la stadion. În caz că ați comandat deja biletele online, vă rugăm să vă asigurați că ați lăsat acasă pe cineva pentru preluarea lor, pentru că altfel biletele se intorc la București și Asociația plătește transportul dus-întors.

Începând de astăzi, 31 martie, dăm startul pentru achiziţionarea biletelor online pentru persoanele din afara Oradiei. Cumpăraţi acum:

 Meci demonstrativ triunghiular

Naționala României

 | 

Uefantasticii Steaua

 | 

Prietenii Mihai

Biletele din categoria Peluza 1 - family zone permit accesul unui număr de 3 persoane ce aparțin aceleași familii și care are în componență cel puțin un minor.

Biletele vor fi livrate prin Cargus curier, în termen de cel mult 12 zile de la data plasării comenzii, iar prețul transportului va fi de 12 RON. Acest preț poate fi ușor mai ridicat pentru destinațiile rurale. Plata biletelor se va face ramburs (în momentul livrării, direct la curier).

În cazul în care întâmpinați probleme cu trimiterea comenzii sau doriţi să schimbaţi o comandă trimiteţi e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

IMG 8110

 • Telefon:

  0721 366 252
 • Program cu publicul:

  Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
 • E-Mail:

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Adresa:

  str. Dimitrie Cantemir nr.39, Oradea
 • Banca Transilvania

  Sucursala Oradea
  IBAN RO63BTRLRONCRT0246793101 - cont în Lei
  IBAN RO13BTRLEURCRT0246793101 - cont în Euro
  BIC - Swift BTRLRO22
  IBAN RO17BTRLUSDCRT0246793101 - cont în USD

Newsletter

captcha 

 
Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate Mihai Neșu Foundation
Web design realizat de Weblike PRO